Tuesday, February 14, 2012

back to the house

okay, back to the house.

so when we bought the house, we knew we had work ahead of us. we decided to enclose the back patio to make the kitchen and living area feel larger. we put one of those giant beams in the attic so that the kitchen and living area could open into one another without a post.
(everything on the slab was the back patio)
(another view from the kitchen. this used to be separated by walls and the slab area was outside)
we also opened up the two other walls, took out the doors that separated openings and enlarged and centered the entry opening.

in general, things started to take some shape

more to come!

because i can't handle the suspense(ha!) ... i'll catch you up to where we are now, later this week. we have a long way to go, but we've made some progress!

post signature